Perheiden Rymyretki

la 11.5. klo 9.15 – 20.00
Särkänniemi

Tampereen Särkänniemi

Ilmoittaudu tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

lloinen retkemme suuntautuu Särkänniemen huvipuistoon Tampereelle, jossa vietämme koko päivän. Retken hintaan sisältyy Särkänniemen ranneke, johon kuuluu huvipuiston lisäksi myös Koiramäen eläinpuisto, Akvaario ja Näsinneulan näkötorni.

Retki on tarkoitettu erityisesti perheille, jossa on vähintään yksi kouluikäinen lapsi. Perheen yhteyteen voi ilmoittutua myös muun perheen lapsia. Yli -13 vuotiaalla ei tarvitse olla huoltajaa mukana. 

Retkimaksu 40€/hlö. Jos perheessä on pieniä lapsia, jotka eivät tarvitse ranneketta niin ilmoita siitä muuta huomioistavaa kohdassa ilmoittautumislomakkeessa.

Retkimaksuun 40€ sisältyy Särkänniemi ranneke, joka sisältää sisäänpääsyn huvipuistoon, huvilaitteisiin ja kaikkiin avoinna oleviin kohteisiin (Koiramäen eläinpuisto, Akvaario ja Näsinneulan näkötorni). Tietysti hintaan kuuluu myös matka yhteisellä bussikyydillä. Matkalla myös hiukan oheisohjelmaa. Laskutus tapahtuu sähköisesti maksupalvelun kautta. Lähetämme maksulinkin huhtikuun alussa ilmoittautuneille. Maksu tulee suorittaa huhtikuun aikana. Matka on edullinen :)

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Nuorille Nuorille

Tästä listietoihin ja ilmoittautumiseen Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Käyntiosoite Arkki Lampikatu 16 katutaso / postiosoite Virtakatu 4
18100 Heinola

7-14 vuotiaiden kouluikäisten toiminta, rippikoulutyö, yhteydet paikallisiin partiolippukuntiin

Vs. nuorisotyönohjaaja
Käyntiosoite Arkki Lampikatu 16 katutaso / postiosoite Virtakatu 4
18100 Heinola

Viransijainen 31.12.2026 saakka.